Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Омлет с телешки бъбрециПочистваме телешките бъбреци от мазнината около тях и ги нарязваме на тънки филийки....
Телешки завив (празнично ястие)
Запържваме телешките рула в останалото масло от всички страни, след което наливаме малко вода и задушаваме до омекването на месото....
Телешки бъбреци в гъбен сос
Пуснете вътре хубаво отцедените телешки бъбреци и ги задушете до покафеняване.
След това ги извадете с помощта на решетъчна лъжица....
Телешки бъбреци с доматен сос
Прибавяме бъбреците, оваляни в брашно, захлупваме съда и оставяме телешките бъбреци да се задушават на тих огън....
Телешки език във винен сос
Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....
Супа Топчета с телешки мозък
Телешкият мозък трябва много хубаво да се изкисне със студена вода - поне за 1-2 часа, като водата периодично се сменя....
Телешки момици с бял сос
Телешките момици са невероятен деликатес, когато са приготвени както трябва....
Супа от телешки черен дроб
Нарежете на ситно зеленчуците и ги запържете в маслото до омекване. Поръсете с брашното, запържете и него и разредете с 1 литър гореща вода. Когато...
Крехки телешки стекове на тиган
Готовите крехки телешки стекове на тиган се поднасят с лимонов сок и гарнитура по избор.
Добър апетит!...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: