Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки стек по кубински
Нарежете месото на филийки, начукайте ги до 12 мм, поръсете ги със солта и черния пипер, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио....
Телешки език със светъл сос
Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....
Телешки бъбреци с пържени филийки
Почистваме бъбреците от ципите и вътрешната част и внимателно ги нарязваме на тесни дълги лентички. Лукът нарязваме на ситно и задушаваме до омекване...
Телешки шницели с доматен сос
Когато сосът кипне, слагаме в него начуканите телешки шницели и варим ястието на тих огън до готовност на месото....
Телешки език с пикантен сос
Обелваме сварения телешки език, нарязваме го на тънки филийки, подреждаме в чиния и заливаме със соса....
Телешки бъбреци с доматен сос
Прибавяме бъбреците, оваляни в брашно, захлупваме съда и оставяме телешките бъбреци да се задушават на тих огън....
Телешки език във винен сос
Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....
Супа от телешки черен дроб
Нарежете на ситно зеленчуците и ги запържете в маслото до омекване. Поръсете с брашното, запържете и него и разредете с 1 литър гореща вода. Когато...
Супа Топчета с телешки мозък
Телешкият мозък трябва много хубаво да се изкисне със студена вода - поне за 1-2 часа, като водата периодично се сменя....
Телешки момици с бял сос
Телешките момици са невероятен деликатес, когато са приготвени както трябва....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: