Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Телешки Кюфтета

Домашни Телешки Кюфтета

Разгледай всички 44 кулинарни идеи относно домашни телешки кюфтета в Edin.bg.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки бъбреци сотеТелешки бъбреци соте
Разреждаме запръжката с 1 1/2 ч.ч. телешки бульон или гореща вода, слагаме месото и гъбите, които предварително сме задушили с малко масло....
Запечен телешки таскебапЗапечен телешки таскебап
Към тях добавяме настърганите домати и подправките, заливаме с 1 ч.ч. гореща вода и оставяме ястието да ври на тих огън до омекване на месото....
Класически телешки шницелиКласически телешки шницели
Поднесете класическите телешки шницели с гарнитура по избор. Добър апетит!...
Телешки дроб панеТелешки дроб пане
Посоляваме панираният телешки дроб и поднаняме със свежа салата по избор....
Телешки момици печениТелешки момици печени
Печените телешки момици се поднасят, поляти със соса и с гарнитура по избор - зелен фасул с масло, сотиран спанак и др....
Телешки стекове АламинутТелешки стекове Аламинут
За един хубав телешки стек не са нужни подправки и маринати, когато месото е качествено и от подходяща порода животно....
Вкусни телешки скалопиниВкусни телешки скалопини
За приготвянето на вкусните телешки скалопини в купа смесете брашното, черния пипер и солта....
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулаш
Подбира се телешко месо от врата или от плешката, нарязва се на по-дребни парчета и се запържва в горещото масло до зачервяване....
Желирани телешки ядкиЖелирани телешки ядки
Желираните телешки ядки се поднасят студени, гарнирани със салата по избор....
Телешки салам на скараТелешки салам на скара
Телешкият салам на скара е готов....
Телешки завив (празнично ястие)Телешки завив (празнично ястие)
Запържваме телешките рула в останалото масло от всички страни, след което наливаме малко вода и задушаваме до омекването на месото....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: