Edin.bg»Избрани Колекции»Домашна Телешка Саздърма

Телешката пача се поднася топла или студена, поръсена с черен пипер и ситно нарязан магданоз....

Овкусете телешкото месо с малко черен пипер и сол, добавете половин връзка ситно нарязан магданоз и направете топки, по-малки от яйце. Оваляйте топчетата...

Нарежете телешкото месо на средно големи парчета и го запържете до зачервяване в олиото. Добавете лука и пържете до омекването му. Когато лукът е...

Докато той поема от прясното мляко, загрейте мазнината и запържете до зачервяване телешката кайма и лука....

Нарежете телешкото месо на парчета и го сложете да покисне малко в гореща вода. След това го залейте със студена вода, колкото да го покрие.
Добавете...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: