Edin.bg»Избрани Колекции»Задушена Телешка Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушена Телешка Глава

Задушена Телешка Глава

Разгледай всички 12 избрани предложения относно задушена телешка глава в Edin.bg.
Задушена Телешка ГлаваЗадушена Телешка ГлаваЗадушената Телешка Глава си е голяма вкусотия!...
Телешка Глава в ГювечТелешка Глава в Гювеч
След като почистите телешката глава, я сложете в дълбока тенджера....
Пача желе със свинска глава и крачетаПача желе със свинска глава и крачета
Сервирайте с оцет тази пача желе със свинска глава и крачета....
Рибена чорба от глава на сомРибена чорба от глава на сом
Измиваме добре главата от сом, заливаме я със 7 ч.ч. студена вода и добавяме ситно нарязана глава лук, морковите и целината....
Задушена мерлузаЗадушена мерлуза
Отцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите. Вкусна задушена мерлуза - опитайте!...
Задушена щукаЗадушена щука
Почистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди. Залейте с виното, сипете врялата...
Топла чорба с агнешка главаТопла чорба с агнешка глава
Топлата чорба с агнешка глава е готова....
Задушена кокошка с магданозЗадушена кокошка с магданоз
Много лесна им много икономична рецепта, която знам от баба. Задължително е да подберете млада кокошка, защото месото ѝ е по-крехко. Кокошката...
Задушена кокошка на фурнаЗадушена кокошка на фурна
В глинен съд наредете порциите месо, залейте с олиото и запържения лук и прибавете целите глави чесън, зърната черен пипер, начупените дафинови листа...
Задушена кокошка с виноЗадушена кокошка с вино
Нарязваме кокошката на порции и я запържваме от всички страни до зачервяване. Когато месото се запечата, прибавяме ситно нарязания лук и запържваме...
Задушена сьомга на тиганЗадушена сьомга на тиган
Сервирайте задушената сьомга на тиган със соса....
Телешка супа пачаТелешка супа пача
Телешката пача се поднася топла или студена, поръсена с черен пипер и ситно нарязан магданоз....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 9
52
42
31
24
10
Дай твоята оценка: