Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Джолан Задушен

Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови. След което се запържва от всички страни в загрятото...

1

Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз.
Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...

Начуквате агнешкото бутче с дървен чук и шпиковате месото на няколко места с чесън. Осолявате го със сол и червен пипер и го слагате да се запържи...

Телешкото задушено с гъби и праз в гювеч е много вкусно и лесно за приготвяне....

И ето, че си имаме вкусно свинско задушено с грах в тенджера под налягане....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: