Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен праз с орехиПрибавете праза, нарязан на парченца с дължина около 3 см, и задушете на тих огън, докато омекне лукът....
Задушен ориз на тиган
Първо задушете зеленчуците в сгорещения зехтин. След като омекнат, сипете измития ориз и пържете докат стане прозрачен....
Задушена мерлуза
Отцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите.
Вкусна задушена мерлуза - опитайте!...
Задушена щука
Почистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди.
Залейте с виното, сипете врялата...
Телешки кюфтета яхния
Когато водата заври, се пускат телешките кюфтенца.
Оставяме ястието да къкри на тих огън до пълната му готовност....
Телешки бъбреци соте
Разреждаме запръжката с 1 1/2 ч.ч. телешки бульон или гореща вода, слагаме месото и гъбите, които предварително сме задушили с малко масло....
Запечен телешки таскебап
Нарязваме телешкото на малки парченца, посоляваме го, добавяме лука, нарязан на филийки, заливаме с олиото и оставяме на тих огън да се задушават,...
Класически телешки шницели
Поднесете класическите телешки шницели с гарнитура по избор.
Добър апетит!...
Телешки момици печени
Печените телешки момици се поднасят, поляти със соса и с гарнитура по избор - зелен фасул с масло, сотиран спанак и др....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: