Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени Свински Рулца

Задушени Свински Рулца

Открий всички 36 избрани предложения за задушени свински рулца в Edin.bg.
Говежди котлети задушениГовежди котлети задушениПодбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер. Потапяме ги в брашно от двете страни...
Задушени бъбреци с гъбиЗадушени бъбреци с гъби
Почистваме гъбите, нарязваме ги на малки парчета и запържваме в загрятото олио. Когато гъбите се запържат и задушат, ги сваляме от котлона. Телешките...
Задушени тиквички с маслоЗадушени тиквички с масло
Преминете към задушени тиквички с масло и приготвянето му....
Най-вкусните задушени мидиНай-вкусните задушени миди
Най-вкусните задушени миди са готови....
Мезе от задушени воденичкиМезе от задушени воденички
Когато воденичките и лука са готови, прибавете настърганите домати и ситно нарязаната бяла част на чесъна и задушете още 5-10 мин....
Задушени картофи в мултикукърЗадушени картофи в мултикукър
Гответе задушените картофи до изтичането на времето. Задушените картофи в мултикукър са чудесна гарнитура за месо....
Вкусни шункови рулцаВкусни шункови рулца
Започваме с подготовка на плънката за шунковите рулца....
Перфектните канелени рулцаПерфектните канелени рулца
Залейте сладките рулца с този сос. Перфектните канелени рулца са готови....
Канелени рулца ОхлювчетаКанелени рулца Охлювчета
Канелените рулца Охлювчета са готови....
Задушени говежди пържоли с грахЗадушени говежди пържоли с грах
Начукваме пържолите с дървено чукче и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Загряваме маслото и запържваме от двете страни до зачервяване. Изваждаме...
Задушени картофи с праз лукЗадушени картофи с праз лук
Обелете картофите и ги нарежете на кубчета, а празът на дребно. Объркайте ги добре, залейте ги с малко вода, само колкото да ги покрие. Варете...
Задушени броколи за тънка талияЗадушени броколи за тънка талия
По желание задушените броколи за тънка талия се поръсват с кашкавал....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
42
34
20
10
Дай твоята оценка: