Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени Свински Рулца

Задушени Свински Рулца

Открий всички 36 избрани предложения за задушени свински рулца в Edin.bg.
Рулца от патладжани с извараРулца от патладжани с извараВърху всеки лист патладжан се слага в по-широкия край от плънката и се завива на стегнато рулце....
Салата с рулца от рациСалата с рулца от раци
Салатата с рулца от раци е много вкусна....
Рулца от шунка с майонезаРулца от шунка с майонеза
Рулцата от шунка с майонеза са страхотни!...
Рулца от пилешки пържоли със зеленчуциРулца от пилешки пържоли със зеленчуци
Рулцата от пилешки пържоли със зеленчуци са много лесни и вкусни за приготвяне. Ефектни са и са хитра идея при неочаквани гости....
Макаронена салата с рулца от рациМакаронена салата с рулца от раци
Макаронената салата с рулца от раци е много вкусна....
Рулца от шунка за неочаквани гостиРулца от шунка за неочаквани гости
В предварително нарязаната на филийки шунка сложете от приготвената смес и оформете рулца. При поднасяне украсете рулцата със зеленчуци....
Рулца от патладжан и тиквички с крема сиренеРулца от патладжан и тиквички с крема сирене
Сложете от тази плънка в тях и навийте тези зеленчукови рулца....
Вкусна салата с рулца от раци, грах и майонезаВкусна салата с рулца от раци, грах и майонеза
Вкусната салата с рулца от раци, грах и майонеза е готова....
Задушени овнешки котлетиЗадушени овнешки котлети
Начукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...
Говежди бъбреци задушениГовежди бъбреци задушени
Накиснете говеждите бъбреци за 1 час в студена вода с малко оцет, може и само в студена вода. След това ги отцедете добре и ги нарежете на тънки филийки...
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушени
Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко. Оставяме ги 30 минути на студено, след което...
Задушени говежди бъбрециЗадушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени. В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
42
34
20
10
Дай твоята оценка: