Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко задушено капамаНарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Заек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Заешка яхния с домати
Овкусете с черен пипер заешката яхния.
Гответе заешката яхния с домати, докато остане на мазнина. Поръсете с магданоз и поднесете....
Заешки кебап
Когато сосът кипне, прибавяме нарязаното на порции печено заешко и оставяме ястието да се готви още 10 минути на тих огън....
Кокошка капама с лук и чесън
Подберете млада и средно голяма кокошка, добре е да е по-тлъстичка. Нарежете я на порции и я сложете в подходящ съд, в който добавяте нарязаният на...
Празничен заек в гювеч
Печете в умерена фурна около 2 часа, а последните 10-тина минути махнете капака за да се получи хубава коричка на печения заек....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: