Edin.bg»Избрани Колекции»Класическа Банска Капама
Класическа Банска Капама

Класическа Банска Капама

Разгледай всички 12 избрани предложения относно класическа банска капама в Edin.bg.
Банска капама в гювечБанска капама в гювечБанската капама в гювеч е много вкусна....
Традиционна Капама в глинен съдТрадиционна Капама в глинен съд
1
Традиционната Капама в глинен съд е готова....
Кокошка капама с лук и чесънКокошка капама с лук и чесън
Захлупете и задушавайте кокошката на бавен огън 2 часа, като при нужда може да долеете малко топла вода....
Агнешко капамаАгнешко капама
Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване. Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Мързелива капамаМързелива капама
Разпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Моята Коледна КапамаМоята Коледна Капама
2
Капамата се пече до готовност на всички продукти. Да ви е сладко с моята капама за Коледа!...
Богат празничен гювечБогат празничен гювеч
Ако ти харесва рецептата, опитай и предложенията ни за джолан в гювеч, славянски гювеч или банска капама в гювеч....
Шарен боб по балканскиШарен боб по балкански
Шареният боб по балкански е класическа рецепта от леля Мария, Банско....
Как правилно да почистим тоалетната чинияКак правилно да почистим тоалетната чиния
Измийте добре и него, тъй като на капака също могат да се размножават бактериите....
Свинско задушено със зеле в тенджераСвинско задушено със зеле в тенджера
Зелето сложете при месото, объркайте хубаво и сложете капак на тенджерата....
Кисело зеле в буркани за бърза консумацияКисело зеле в буркани за бърза консумация
Като стане готово вашето кисело зеле, непременно опитайте рецептите за свинско с кисело зеле и капама....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: