Edin.bg»Избрани Колекции»Капама Лукс


Разпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....

Изчистете лука и го издълбайте добре.
Смесете вътрешността на лука с яйцето, настъргания на едро ренде кашкавал, каймата, подправките, филето и...

Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...

2

Сварете обелените 5 глави лук в подсолена вода за 15 мин. Оставете да изстинат, не изхвърляйте бульона.
Другата глава лук нарежете, добавете гъбите...

Подберете млада и средно голяма кокошка, добре е да е по-тлъстичка. Нарежете я на порции и я сложете в подходящ съд, в който добавяте нарязаният на...

Изпечете в умерена фурна необелените глави лук за 1 час, оставете ги да изстинат, обелете ги, нарежете ги на 4, посолете ги и ги изсипете в салатиера...

Разрежете лука през средата и извадете кръгчетата от него. Посолете го със сол.
Частта, която не може да се ползва, смесете с каймата, магданоза...

Ако ти харесва рецептата, опитай и предложенията ни за джолан в гювеч, славянски гювеч или банска капама в гювеч....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: