Edin.bg»Избрани Колекции»Капама от Домашен Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама от Домашен Заек

Капама от Домашен Заек

Прегледай всички 24 подбрани съвети за капама от домашен заек в Edin.bg.
Печено заешко в гювечПечено заешко в гювечПоднесете печеното заешко в гювеч с подходяща гарнитура....
Заешко с праз и маслоЗаешко с праз и масло
Към задушеното заешко добавете нарязания праз и гответе за още няколко минути. Заешкото с праз и масло е готово....
Ориз със заешко на фурнаОриз със заешко на фурна
Оризът със заешко на фурна е готов....
Сочно заешко с броколи на фурнаСочно заешко с броколи на фурна
Сочното заешко с броколи на фурна е готово....
Задушено заешко в тенджера под наляганеЗадушено заешко в тенджера под налягане
Задушеното заешко в тенджера под налягане е готово....
Застроена супа със заешко и печуркиЗастроена супа със заешко и печурки
Застроената супа със заешко и печурки е много вкусна....
Задушено заешко с ориз и доматено пюреЗадушено заешко с ориз и доматено пюре
Поръсете задушения заек с майорана и опитайте - може да добавите още от подправките. Задушеното заешко с ориз и доматено пюре е много вкусно....
Ориз със заешко и лапад в тенджераОриз със заешко и лапад в тенджера
Оризът със заешко и лапад в тенджера е готов....
Заешко с грах и картофи на фурнаЗаешко с грах и картофи на фурна
Нарязваме заешкото на хапки и го подреждаме в тавичка. Добавяме граха и олиото. Наливаме водата и покриваме тавата с алуминиево фолио. Печем...
Агнешко капамаАгнешко капама
Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване. Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Мързелива капамаМързелива капама
Разпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: