Edin.bg»Избрани Колекции»Чомлек от Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чомлек от Заек

Чомлек от Заек

Разгледай всички 12 избрани предложения за чомлек от заек в Edin.bg.
Безмесен чомлек в гърнеБезмесен чомлек в гърнеСипете размитото в малко студена вода брашно и оставете чомлека да поври още няколко минути....
Класически чомлек със свинскоКласически чомлек със свинско
Насладете се на този класически чомлек със свинско. Добър апетит!...
Чомлек с картофи и морковиЧомлек с картофи и моркови
Сипете виното и затворете съда с чомлека с капак. Сложете чомлека с картофи и моркови да се пече в студена фурна на 250 градуса за 4 часа....
Свински чомлек с картофи в гювечСвински чомлек с картофи в гювеч
Печете чомлека до готовност - около 3 часа (или малко повече). Свинкият чомлек с картофи в гювеч е много вкусен....
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Осолете целия заек хубаво отвътре и отвън и го намажете с мазнина, лимонов сок и червен пипер. Задушете в дълбок тиган с малко мазнина нарязаните...
Празничен заек в гювечПразничен заек в гювеч
Нарежете заека на порции, овкусете със сол, олио и червен пипер. Хубаво натрийте месото и добавете малко джоджен и червен пипер. Нарежете на едро...
Задушен заек с грахЗадушен заек с грах
В тенджера сложете парчетата заешко месо и налейте чашка зехтин. Захлупете съда и задушете на много слаб огън месото за 10-15 мин, след което...
Задушен заек с бираЗадушен заек с бира
Заекът се почиства от вътрешностите и се измива. Картофите се обелват и нарязват на по-едри парчета. Сложете картофите в тава. Върху тях...
Заек паприкаш по УнгарскиЗаек паприкаш по Унгарски
Заекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста. Изважда се в тенджера, а в мазнината се изпържва...
Заек плакия по френскиЗаек плакия по френски
Заекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Заек задушен със зарзаватЗаек задушен със зарзават
Киснем заека за една нощ в марината, приготвена от равни части вода и оцет. Отцеждаме го добре, нарязваме го на пориции и го пържим до зачервяване...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: