Edin.bg»Избрани Колекции»Заек по Тракийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по Тракийски

Заек по Тракийски

Разгледай всички 12 авторски предложения за заек по тракийски в Edin.bg.
Сирене по тракийски в гювечеСирене по тракийски в гювечеСиренето по тракийски се допича още 5-6 минути или докато се стегне яйцето....
Печен заек по средиземноморскиПечен заек по средиземноморски
Печеният заек по средиземноморски е готов....
Яхния от заек по селскиЯхния от заек по селски
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за печен заек, вкусно заешко с картофи или нашата заешка чорба....
Заек паприкаш по УнгарскиЗаек паприкаш по Унгарски
Заекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста....
Заек плакия по френскиЗаек плакия по френски
Заекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Заек с арпаджик по селскиЗаек с арпаджик по селски
Маринованият заек се нарязва на еднакви парчета, които се пържат в олиото от всички страни до зачервяване....
Традиционни тракийски милинкиТрадиционни тракийски милинки
Традиционните тракийски милинки са готови....
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Насладете се на този майсторски печен заек. Добър апетит!...
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)
запържва в свинската мас от всички страни до зачервяване, след което се захлупва плътно и се задушава - 2 - 2.5 часа, като от време на време се слага по...
Заек с кестени яхнияЗаек с кестени яхния
Накиснете заека в равни части вода и оцет за едно денонощие, след което го извадете, отцедете и нарежете на големи парчета. Запържете заека в...
Печен заек (ретро рецепта)Печен заек (ретро рецепта)
Почистваме заека, посоляваме го и го накисваме в равни части вода и оцет за едно денонощие поне. След това го изплакваме и го шпиковаме с нарязаната...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: