Edin.bg»Избрани Колекции»Лятна Капама


Подберете млада и средно голяма кокошка, добре е да е по-тлъстичка. Нарежете я на порции и я сложете в подходящ съд, в който добавяте нарязаният на...

Разпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....

Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване.
Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...

2

Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...

Нарязваме зелето, целината, моркова, праза и марулята на малки парченца. Слагаме ги да се запържат в олиото, като добавяме също почистения и нарязан...

Накрая посоляваме и поръсваме с наситнен пресен магданоз бабината лятна манджа.
Поднасяме, докато е още гореща....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: