Френски постен гювеч

Френски постен гювеч

0

Сложете резените патладжан в чиния и ги посолете. Оставете да се отцедят 20 минути и ги изплакнете добре със студена вода. Загрейте олиото в...

1

Френски Постен Гювеч

Листинг на най-актуалните 23 идеи за френски постен гювеч в Edin.bg. Разгледай най-новото за френски постен гювеч в сайта.
Постен гювеч

Постен гювеч

пръстен гювеч. Добавете граха, задушените в мазнина праз и лук, размития с малко вода червен пипер, лютите чушки и ситно нарязания магданоз...

Постен гюведж

Постен гюведж

2

1. Всички продукти се измиват и нарязват. 2. Задушава се лукът. 3. Прибавят се морковите. 4. След 5 мин. се прибавят чушката, праз лук...

Постен гювеч на фурна

Постен гювеч на фурна

с нарязан на ситно пресен магданоз. След това ни остава само да поднесем приготвения постен гювеч на фурна....

Постен гювеч с ябълка

Постен гювеч с ябълка

1

целина на листа, разбъркваме нашия постен гювеч с ябълка. Изключваме фурната и връщаме готовия гювеч вътре да престои 10-15 минути до сервирането....

Постен гювеч по икарийски

Постен гювеч по икарийски

Измитите патладжани се нарязват на тънки филии, които се посоляват и се оставят поне за 50-60 минути, за да се отцеди горчивия сок. Лукът се...

Постен ориенталски гювеч

Постен ориенталски гювеч

червения пипер и куркумата. Поднесете гювеча, поръсен с наситнения магданоз и соевите кълнове....

Постен гювеч на етажи

Постен гювеч на етажи

и запечете за още 10 минути зеленчуковия гювеч. Сервирайте постния гювеч с поръсен магданоз и лют пипер по желание....

Постен пикантен зеленчуков гювеч

Постен пикантен зеленчуков гювеч

около 5 мин. Накрая добавете доматите и около 150 мл вода. Изсипете зеленчуковия гювеч в глинен гювеч. Захлупете и сложете в студена фурна...

Северняшки постен славянски гювеч

Северняшки постен славянски гювеч

лист. Оставя се на огъня да заври, след което тенджерата се прехвърля в предварително загрята умерена фурна. Гювечът се пече, докато остане...

Постен гювеч с ориз

Постен гювеч с ориз

), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода). Пече се до готовност. Накрая се поръсва с нарязан магданоз....

Постен Славянски гювеч

Постен Славянски гювеч

. Когато заври, се прехвърля в тавичка и печем, докато остане на мазнина, в загрята фурна 200°C около 25-30 минути до готовност на ориза и картофите. Сервираме порция постен гювеч поръсен с пресен магданоз. Добър апетит!...

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: