Френски Постен Гювеч

Прегледай всички 23 авторски предложения относно френски постен гювеч в Един.бг.
Постен гювеч с цели лукчетаПостен гювеч с цели лукчетаПо желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....
Постен лимонов кексПостен лимонов кексРазбъркайте меда с водата, прибавете олиото, захарта, содата, смлените орехи, настърганата лимонова кора, сока от лимона, канелата и счукания карамфил...
Постен орехов кексПостен орехов кексСмесваме водата, меда и захарта, кипваме и сваляме от огъня. Когато сместа поизстине, прибавяме орехите, брашното, содата, Канелата и карамфила и...
Постен зелен фасул плакияПостен зелен фасул плакияЗеленият фасул се почиства, измива се много добре, поръсва се с малко сол и се претрива, след което се поставя в дълбока тенджера. Отгоре се поставя...
Постен сладкиш с мармаладПостен сладкиш с мармаладПресяваме брашното и го смесваме със захарта, водата, олиото, ядките, стафидите, мармалад по избор и содата. Разбъркваме добре, овкусяваме с ванилия...
Зеленчуков гювеч със свинскоЗеленчуков гювеч със свинскоРазбъркайте всички зеленчуци, сложете ги в гювеч, добавете месото, поръсете с черен пипер и сол, сипете нарязания на малки кубчета кашкавал....
Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с оризПоръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Вегетариански гювеч по селскиВегетариански гювеч по селскиНарежете на филийки главите лук, добавете нарязаните зелени пиперки, доматите, картофите и зеления фасул. Към тях добавете и останалите зеленчуци...
Телешка Глава в ГювечТелешка Глава в ГювечПрехвърлете ги в гювеч заедно с месото, останалото масло и подправките. Налейте виното и разбъркайте. Поставете гювеча в студена фурна....
Лозови сарми в гювечЛозови сарми в гювечЛозовите сарми в гювеч се слагат в студена фурна и се пекат 80-90 минути на максимална температура. Гарнирайте с кисело мляко преди поднасяне....
Постен ориз с маслини на фурнаПостен ориз с маслини на фурнаДоматите се измиват много добре и се настъргват на ренде. Слагат се в тава с капак. Прибавя се сушеният лук и олио. Вода не се добавя. Пече...
Постен ориз на фурна с доматиПостен ориз на фурна с доматиЗагряваме олиото и пържим до омекване ситно нарязаните глави лук. Прибавяме сол и ситно нарязания магданоз, разбъркваме добре и добавяме ориза....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: