Edin.bg»Избрани Колекции»Вкусен Постен Гювеч


Сложете гювеча в студена фурна и включете на 220 градуса. Печете до готовност.
Постният гювеч по манастирски е готов....

Гответе още около 10 минути и свалете гювеча от огъня.
Постният гювеч с картофи и тиква е готов....

Накрая поръсете с пресен магданоз и сервирайте зеленчуковия гювеч топъл.
Постният гювеч с чушки, нахут и патладжан е готов....

Накрая поръсете зеленчуковия гювеч с пресен магданоз и го сервирайте веднага.
Вкусният зеленчуков гювеч с картофи и тиквички е готов....

Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....

Поръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
41
33
21
10
Дай твоята оценка: