Edin.bg»Избрани Колекции»Славянски Гювеч Постен

Щом традиционния славянски гювеч с месо е готов, го поднесете с нарязан магданоз....

Сложете гювеча в студена фурна и включете на 220 градуса. Печете до готовност.
Постният гювеч по манастирски е готов....

По желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....

Гответе още около 10 минути и свалете гювеча от огъня.
Постният гювеч с картофи и тиква е готов....

Накрая поръсете с пресен магданоз и сервирайте зеленчуковия гювеч топъл.
Постният гювеч с чушки, нахут и патладжан е готов....

Ако желаете да получат загар, последните минути от готвенето на постни зелеви сарми в гювеч може да е без капак....

Постните пълнени чушки и сарми в гювеч са страхотни за делник и празник!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: