Постен Гювеч със Замразени Зеленчуци

Открий всички 24 избрани предложения за постен гювеч със замразени зеленчуци в Един.бг.
Постен фасул със зеленчуциПостен фасул със зеленчуциИзпуснете парата, отворете и прехвърлете в глинен гювеч. Печете постния фасул със зеленчуци на 200 градуса за около 40 минути....
Постен гювеч с цели лукчетаПостен гювеч с цели лукчетаПо желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....
Цяло пиле със зеленчуци в гювечЦяло пиле със зеленчуци в гювечЦялото пиле със зеленчуци в гювеч е готово. Добър апетит!...
Свински джолан със зеленчуци в гювечСвински джолан със зеленчуци в гювечПоднесете порции с месо и гарнитура от печените зеленчуци. Свинският джолан със зеленчуци в гювеч е много вкусен....
Постен орехов кексПостен орехов кексСмесваме водата, меда и захарта, кипваме и сваляме от огъня. Когато сместа поизстине, прибавяме орехите, брашното, содата, Канелата и карамфила и...
Постен лимонов кексПостен лимонов кексРазбъркайте меда с водата, прибавете олиото, захарта, содата, смлените орехи, настърганата лимонова кора, сока от лимона, канелата и счукания карамфил...
Постен портокалов кексПостен портокалов кексСипете олиото и захарта в купа, разбийте за няколко минути с помощта на телена бъркалка. Налейте портокаловия фреш и пак разбъркайте. Добавете...
Постен зелен фасул плакияПостен зелен фасул плакияЗеленият фасул се почиства, измива се много добре, поръсва се с малко сол и се претрива, след което се поставя в дълбока тенджера. Отгоре се поставя...
Постен сладкиш с мармаладПостен сладкиш с мармаладПресяваме брашното и го смесваме със захарта, водата, олиото, ядките, стафидите, мармалад по избор и содата. Разбъркваме добре, овкусяваме с ванилия...
Богат празничен гювечБогат празничен гювечПрехвърлете в гювеча всички зеленчуци....
Постен ориз с кисело зелеПостен ориз с кисело зелеНарежете киселото зеле на тънки ленти. Ако са много дълги, нарежете лентите на 2. Налейте олио в тенджера и след като се е загрее, добавете измития...
Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с оризПоръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: