Доброто здраве и красивата фигура вървят ръка за ръка, също като спорта и здравословното хранене . Вижте различни новини и съвети за отделните видове спорт. Препоръчителни занимания според целта, която искате да постигнете. Изграждане на ефективен хранителен режим, информация за диети и правилно съчетание между спорт и хранене .
Пролетната диета е прекрасен начин да се подготвим за топлите месеци, като същевременно осигурим на тялото всичко необходимо за здравословно функциониране. Какво включва пролетната диета?
Когато става въпрос за поддържане на здравословна и балансирана диета, важно е да се разбере ролята на протеините и въглехидратите. Кои храни са протеини и кои са въглехидрати?
Подаграта засяга предимно мъже, особено след 40-годишна възраст, но може да се появи и при жени, особено след менопауза. Как да се храним при подагра. Полезни храни при подагра. Вредни храни при подагра.
Търсенето на естествени афродизиаци продължава от векове, като различни храни и вещества се рекламират като подобрители на либидото и сексуалната активност. Един нетрадиционен кандидат за афродизиак е камилското мляко.
Поддържането на добър тонус стана задължително в стремежа за справяне с проблемите на съвременния живот. Силният имунитет и доброто здраве се постигат лесно с детокс диетите. Кой е най-добрият детокс?
Високият холестерол изисква внимателно подбрана храна, която се явява превенция и част от лечението. Как да се храним при висок холестерол? Хранене при висок холестерол.
Най-богатите на протеини храни трябва да присъстват в менюто всеки ден. Кои храни са най-ценните източници на протеини? Какво да ядем за повече протеини?
HIIT тренировките са иновативен тренировъчен режим от високоинтензивни интервални тренировки, които могат да предложат цяла гама от ползи, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Защо HIIT тренировките са най-добрият начин за отслабване?
Келтската сол е подобрител на вкуса от морски произход. Днес става все по-популярна заради ползите и за здравето. Келтска сол - ползи и вреди. Защо келтската сол стана толкова популярна? Какво я прави по-добра от другите видове сол?