edin.bg»Статии»Спорт и Хранене
Спорт и Хранене

Спорт и Хранене

Доброто здраве и красивата фигура вървят ръка за ръка, също като спорта и здравословното хранене . Вижте различни новини и съвети за отделните видове спорт. Препоръчителни занимания според целта, която искате да постигнете. Изграждане на ефективен хранителен режим, информация за диети и правилно съчетание между спорт и хранене .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Намаляване на подкожните мазнини с ябълков оцетНамаляване на подкожните мазнини с ябълков оцет
15 Ноем.
Ябълковият оцет помага за стопяване на подкожните мазнини и намаляване на теглото. Ябълковият оцет има свойството да потиска апетита и да намаля консумацията на калории. Намаляване на подкожните мазнини с ябълков оцет
Ето как захарта вреди на лицето тиЕто как захарта вреди на лицето ти
12 Ноем.
Прекомерната захар може да доведе и до бързо напълняване, но как захарта вреди на лицето ти. Повишаване на риска от алергични реакции. Вреден ефект от прекомерната консумация на захар е по-бързото застаряване на кожата.
Диета с кисело мляко и овесени трициДиета с кисело мляко и овесени трици
09 Ноем.
Как действат киселото мляко и овесените трици на тялото. Ползи на киселото мляко за диетата. Ползи на овесените трици за диетата. Вижте как се отслабва с кисело мляко и овесени трици
Каква е разликата между белия шоколад и кафявияКаква е разликата между белия шоколад и кафявия
08 Ноем.
Белият шоколад е източник на празни калории, защото съдържа много мазнини, а останалото е захар и овкусители. Разликата между белия и кафявия шоколад е съществена.
Как да се храним според кръвната ни групаКак да се храним според кръвната ни група
13 Окт.
Хранене според I или 0 кръвна група. Хранене според II или А кръвна група. Хранене според III или В кръвна група. Хранене според IV или АВ кръвна група
Браунито с тиквички, което стана хит по светаБраунито с тиквички, което стана хит по света
10 Окт.
В миналото това е представлявало проблем, но днес съвременната кулинария предлага здравословна алтернатива дори на такива сладки десерти като браунито. Как да приготвите хитовия сладкиш брауни с тиквички
Богати на протеини ядки, задължителни за диетатаБогати на протеини ядки, задължителни за диетата
07 Август
1
Протеините или още белтъците, са основен градивен елемент на клетките. Богати на протеини ядки, задължителни за диетата:
Разлика между загуба на мазнини и загуба на теглоРазлика между загуба на мазнини и загуба на тегло
03 Август
Отслабването е трайно, когато се горят мазнини, а не когато се свалят бързо няколко килограма. Килограмите се свалят с нисковъглехидратна или кето диета, в сравнение с тези, които залагат наниско съдържание на мазнини.
Храните, които причиняват газовеХраните, които причиняват газове
29 Юли
Отделянето на газове е естествен процес при здравия организъм. Счита се за нормално да се отделят по 14 пъти на ден газове от един здрав човек. Кои са причинителите на метеоризъм при повечето хора?
Хром пиколинатХром пиколинат
28 Юли
Една от най-известните хранителни добавки за потискане на апетита е хром пиколинатът. Ползи има хромовия пиколинат. Подобряване на нивата на кръвна захар и отслабване с хром пиколинат
Най-използваните добавки за потискане на апетитаНай-използваните добавки за потискане на апетита
22 Юли
С добавки срещу апетита няма да изпитвате затруднение при спазването на различни хранителни режими, тъй като няма да изпитвате належащ глад. Ето кои са най-използваните хранителни добавки за потискане на апетита.
Всичко за Лунната диетаВсичко за Лунната диета
19 Юли
Какво представлява Лунната диета? Тези, които държат да запазят новото си тегло, могат да практикуват диетата 4 пъти в месеца, на всички фази на Луната. При Лунна диета се следи лунният календар, указващ тези дни за всеки месец.