edin.bg»Статии»Спорт и Хранене
Спорт и Хранене

Спорт и Хранене

Доброто здраве и красивата фигура вървят ръка за ръка, също като спорта и здравословното хранене . Вижте различни новини и съвети за отделните видове спорт. Препоръчителни занимания според целта, която искате да постигнете. Изграждане на ефективен хранителен режим, информация за диети и правилно съчетание между спорт и хранене .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво обичаш да ядеш, показва какъв сиКакво обичаш да ядеш, показва какъв сиКакво обичаш да ядеш, показва какъв си и особени части от характера. Хранителните продукти и техните вкусове могат да сигнализират за това какъв човек е срещу вас.
10 съвета за щастлив и дълъг живот10 съвета за щастлив и дълъг животНякои хора са дълголетници. А някои нации имат повече дълголетници отколкото други. Питате се – как го постигат? Има някои правила, които, ако спазвате, може да се радвате на дълъг и щастлив живот.
Фалшив мед - как да го познаем?Фалшив мед - как да го познаем?Медът е основен продукт от пчелния кошер, съдържащ над 300 хранителни вещества с уникални характеристики, като много от тях са с лечебно действие. Фалшив мед - как да го познаем?
Най-големите митове за медаНай-големите митове за медаИстинска история, митология и легенди се преплитат от векове, когато става въпрос за меда. Това се дължи на факта, че пчелите ни дават продукт, който има уникални и неразгадани тайни досега. Най-големите митове за меда.
Спортове за двойкиСпортове за двойкиВсяка двойка се стреми да прекарва колкото се може повече време заедно, като за целта е хубаво да се опитват нови и нови дейности. Спортовете за двойки са чудесни за целта. Ето някои предложения.
Полезни и вкусни зимни храниПолезни и вкусни зимни храниПрез студените зимни месеци тялото ни се нуждае от топла и вкусна храна с повече калории, които да поддържат нормалното ниво на телесната температура, по-витаминозна и богата. Кои са полезните и вкусни зимни храни?
Диета със зеленолистни зеленчуциДиета със зеленолистни зеленчуциДиетата със зеленолистни помага за детоксикиране на тялото и бързо отслабване. Опитайте тази зелена диета, за да влезе бързо във форма. Диета със зеленолистни.
Най-добрите видове тренировки в домашни условияНай-добрите видове тренировки в домашни условияНай-добрите тренировки у дома не изискват непременно оборудване, различно от собственото ви телесно тегло. Кои са най-добрите тренировки в домашни условия?
Полезни свойства на зелевия сокПолезни свойства на зелевия сокЗелевият сок е не само много вкусен, но и полезен за организма ни, защото е истинска съкровищница с редица ценни вещества. Зелевият сок е естествен пробиотик, помага за отслабване и срещу рак. . .
Ефективен воден режим за отслабванеЕфективен воден режим за отслабванеВ последно време диетолозите съветват пациентите си да започнат водна диета за отслабване, за да избегнат рискованите за здравето диетични авантюри. Водният режим за отслабване може да е полезен за тялото.
Внимание! Тези храни понижават либидотоВнимание! Тези храни понижават либидотоКои храни вредят на вашето либидо? Как трябва да се храним, за да имаме пълноценен интимен живот? Кои храни да избягваме, защото вредят на тялото ни?
Диета с варени картофи и яйцаДиета с варени картофи и яйцаНяколко дни на картофена диета ще донесат осезаеми ползи за организма ви. Комбинирането на диетата с картофи с яйца ще ви позволи да се храните здравословно и да дадете на тялото си много витамини