Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Свинско месо в сладко-кисел сос
Свалете задушеното свинско от котлона.
Свинското със сос е готово!
Поднесете свинското месо в сладко-кисел сос с гарнитура по избор....
Свинско с праз и ориз
Прехвърля се свинското с ориз в тавичка и се пече, докато оризът поеме течността и се зачерви отгоре....
Свинско с грах и картофи
Брашното се разтваря в малко вода и се прибавя на тънка струйка към свинското с грах....
Ригатони със свинско и гъби
Полученият сос за паста разделяме в двете чинии при ригатони със свинско и гъби и поръсваме с останалият пармезан....
Най-вкусното свинско с грах
Оставя се да покъкри още половин час и манджата със свинско се сервира....
Манджа със свинско и зеленчуци
Нарежете свинското и оваляйте парчетата в брашното.
Загрейте олиото и запържете месото. Добавете нарязания лук....
Ориз със свинско и лапад
Нарежете свинското на хапки и го задушете в голяма тава с равни количества вода и олио....
Пикантно свинско с праз лук
Гответе свинското с лук до готовност.
Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: