Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направим Свинското Месо Крехко

Как да Направим Свинското Месо Крехко

Разгледай всички 46 подбрани съвети за как да направим свинското месо крехко в Edin.bg.
Свинско с боб яхнияСвинско с боб яхнияСвинското с боб яхния е голяма вкусотия....
Свинско по белгийскиСвинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Свинско месо в сладко-кисел сосСвинско месо в сладко-кисел сос
Свалете задушеното свинско от котлона. Свинското със сос е готово! Поднесете свинското месо в сладко-кисел сос с гарнитура по избор....
Луканка от телешко и свинско месоЛуканка от телешко и свинско месо
Луканката от телешко и свинско месо е много вкусна....
Свинско с праз и оризСвинско с праз и ориз
Прехвърля се свинското с ориз в тавичка и се пече, докато оризът поеме течността и се зачерви отгоре....
Свинско с грах и картофиСвинско с грах и картофи
Брашното се разтваря в малко вода и се прибавя на тънка струйка към свинското с грах....
Ригатони със свинско и гъбиРигатони със свинско и гъби
Полученият сос за паста разделяме в двете чинии при ригатони със свинско и гъби и поръсваме с останалият пармезан....
Най-вкусното свинско с грахНай-вкусното свинско с грах
Оставя се да покъкри още половин час и манджата със свинско се сервира....
Манджа със свинско и зеленчуциМанджа със свинско и зеленчуци
Нарежете свинското и оваляйте парчетата в брашното. Загрейте олиото и запържете месото. Добавете нарязания лук....
Картофи със свинско в йенаКартофи със свинско в йена
Картофите със свинско в йена са готови!...
Ориз със свинско и лападОриз със свинско и лапад
Нарежете свинското на хапки и го задушете в голяма тава с равни количества вода и олио....
Пикантно свинско с праз лукПикантно свинско с праз лук
Гответе свинското с лук до готовност. Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: