Edin.bg»Рецепти»Салати»Маринована риба»Салата от осолен паламуд

Салата от осолен паламуд

MarianeMariane
Новак
6944
Салата от осолен паламуд
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Бърза салата за няколко ракии"

Необходими продукти

  • паламуд - 1 - 2 бр. осолен
  • лук - 2 - 3 глави червен
  • олио
  • оцет
  • маслини
  • яйца - 2 - 3 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

С остър нож нарежете осоления паламуд на тънки филийки. Не добавяйте сол, защото той си е доста солен.

Отделно нарежете на филийки лука и го претрийте със съвсем малко сол.

Наредете рибата керемидообразно в подходяща чиния, отгоре поръсете с лука, малко магданоз по желание.

Гарнирайте с маслини и колелца от твърдо сварени яйца. Залейте с оцет и олио и поднесете студена. Наздраве!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: