Edin.bg»Избрани Колекции»Паламуд Консервиране
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паламуд в маринатаВ стъклени буркани слагаме пласт риба, пласт моркови и лук, добавяме бахар, черен пипер и дафинов лист, слагаме магданоз и пак поставяме паламуд....
Лесен маринован паламуд
Слагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути....
Печен паламуд на фурна
Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер....
Салата от осолен паламуд
С остър нож нарежете осоления паламуд на тънки филийки. Не добавяйте сол, защото той си е доста солен....
Паламуд със зеле на фурна
Почистваме паламуда, разрязваме го по дължина на 2 части и изваждаме средната кост....
Паниран паламуд с царевично брашно
Извадете пържената риба върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина.
Панираният паламуд с царевично брашно е много вкусен....
Паламуд в марината с вино
В предварително приготвени буркани слагаме ред паламуд, който покриваме с ред лук и моркови и подправки....
Паламуд с доматен сос на фурна
Почистете рибата, посолете я отвън и отвътре и я оставете на студено за 30 минути да поеме солта.
След това я напълнете със ситно нарязан магданоз...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: