Edin.bg»Избрани Колекции»Паламуд Консервиране


В стъклени буркани слагаме пласт риба, пласт моркови и лук, добавяме бахар, черен пипер и дафинов лист, слагаме магданоз и пак поставяме паламуд....

Поднасяме печената риба с гарнитура по избор, подходяща е класическата картофена салата....

С остър нож нарежете осоления паламуд на тънки филийки. Не добавяйте сол, защото той си е доста солен....

В предварително приготвени буркани слагаме ред паламуд, който покриваме с ред лук и моркови и подправки....

Почистваме паламуда, разрязваме го по дължина на 2 части и изваждаме средната кост....

Извадете пържената риба върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина.
Панираният паламуд с царевично брашно е много вкусен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: