Edin.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паламуд в маринатаПрибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Паламуд в марината с вино
Главите на паламуда се отстраняват и се използват за направата на рибена чорба....
Паниран паламуд с царевично брашно
Извадете пържената риба върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина.
Панираният паламуд с царевично брашно е много вкусен....
Печен паламуд на фурна
Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер....
Паламуд с доматен сос на фурна
Малко преди края може да затворите фолиото, за да се запече рибата и отгоре.
Докато рибата се пече, пригответе доматения сос....
Паламуд с магданозов сос на фурна
Може да приготвите това вкусно ястие както с голям паламуд, така и с няколко по-малки. Ако рибата е твърде голяма, я нарежете на шайби....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: