Edin.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Паламуд

Извадете пържената риба върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина.
Панираният паламуд с царевично брашно е много вкусен....

Кипваме и оставяме около 20 минути да се вари на тих огън.
Изваждаме рибата и я оставяме да се охлади....

Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер....

Малко преди края може да затворите фолиото, за да се запече рибата и отгоре.
Докато рибата се пече, пригответе доматения сос....

Може да приготвите това вкусно ястие както с голям паламуд, така и с няколко по-малки. Ако рибата е твърде голяма, я нарежете на шайби....

Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....

Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: