Edin.bg»Избрани Колекции»Маринован Паламуд


Главите на паламуда се отстраняват и се използват за направата на рибена чорба....

Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер....

Почистете рибата, посолете я отвън и отвътре и я оставете на студено за 30 минути да поеме солта.
След това я напълнете със ситно нарязан магданоз...

Почистеният паламуд се реже на шайби или реди цял (ако е по-дребен) в тава....

Избирате по-едри риби и ги почиствате добре, след което ги нарязвате на филии с дебелина около 2 см, посолявате ги и ги оставяте за 1 нощ в хладилника...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка: