Edin.bg»Избрани Колекции»Паламуд на Скара Или Пържен


Слагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути....

В подходяща тенджера слагаме ред паламуд, отгоре поставяме от нарязаните моркови и лук, както и няколко скилидки чесън, няколко зърна бахар и черен...

Внимателно освобождаваме рибата от хартията, прехвърляме в чиния, гарнираме с домати или друга гарнитура по избор и поднасяме....

Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер....

С остър нож нарежете осоления паламуд на тънки филийки. Не добавяйте сол, защото той си е доста солен....

Заливат се с препържено масло и отгоре се поръсват с настъргано сирене или майонеза.
Поднасят се топли.
Бон Aпети!...

Можем да ги хапваме така или да ги поднесем като гарнитура към печено месо, птици, риба....

В чинии или купи слагаме от нарязаната маруля.
Поръсваме със сол и лимонов сок, зехтин....

В предварително приготвени буркани слагаме ред паламуд, който покриваме с ред лук и моркови и подправки....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: