edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Печено Свинско»Новогодишни свински пържоли

Новогодишни свински пържоли

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
305615k168
Новогодишни свински пържоли
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
25/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Вече знаем какво ще готвим за Новогодишната вечер - вкусни свински пържолки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сложете свинските котлети в намазнена със зехтин тава и ги поръсете с подправките.

Наредете отгоре нарязания на полумесеци лук и настържете един сочен домат.

Залейте всички продукти с виното и ги покрийте с прозрачно фолио.

Оставете ги в хладилник за 12 часа.

Извадете ги, оставете ги малко да постоят на стайна температура и ги сложете да се печат на 200 °C за около 15 минути, а след това намалете градусите на 180 °C и ги оставете още 35 минути.

Малко преди да извадите печеното свинско го поръсете със сол.

Поднесете го с гарнитура по избор.

Новогодишните свински пържоли са много вкусни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: