Начин на приготвяне
Чушките измийте, почистете и изпечете. Когато са готови, обелете ги и нарежете на парченца.
Сипете в тиган 2 с.л. олио, чукнете три от яйцата и разбъркайте - нещо като бъркани яйца.
Котлона изключете и сипете натрошено сиренето при яйцата. Добавете ги към наситнените чушки. Посипете с магданоз, чесън и черен пипер. Добавете кашкавала, предварително настърган, объркайте.
Сипете олио в тенджерка и сложете на котлона. Разбийте в купа другите 2 яйцата. Оформете с влажни ръце малки кюфтенца от сместа с чушките. Топченцата оваляйте в брашно, в яйца и в галета.
Пържете бюрека от всички страни до готовност.
Мини кюфтенцата бюрек сервирайте още топли.