Начин на приготвяне
Нарежете месото на късчета със средна големина. Отделно нарежете лука и чесъна на филийки, а гъбите и чушките - на тънки ленти.
Сипете олио в дълбок тиган и го сложете на котлона. Когато олиото се загрее, пуснете късчетата свинско и овкусете с малко сол и пипер. Сложете капак и запържете месото.
Добавете лука и чесъна, а малко след тях - гъбите и чушките. Гответе кавърмата под капак, а от време на време разбърквайте.
Когато омекнат зеленчуците, добавете доматите и поръсете с черен и червен пипер, както и с малко чубирица.
Намалете силата на огъня и гответе до изпаряване на течността или докато месото остане на мазнина.
Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.
Свинската Кавърма с Печурки и Чушки е готова.