Edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кавърма»Свинска кавърма по механджийски

Свинска кавърма по механджийски

Свинска кавърма по механджийски
Снимка: Анонимен
1 / 3
21/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
5
"Страшна вкусотия е тази свинска кавърма - с голям кеф ще си я приготвите и хапнете след това"

Необходими Продукти

  • гъби - 200 грама
  • свински врат - 500 грама (без кост)
  • чушки - 2 червени + 1 зелена
  • лук - 7 глави
  • моркови - 2 бр.
  • домати - 2 броя
  • червен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинския врат и го нарежете на хапки.

Отделно почистете и измийте зеленчуците, нарежете ги.

Сипете всичко в гювеч и овкусете с червен пипер и сол. Сипете олио и вода.

Сложете във фурната, включете на 250 градуса и печете кавърмата до готовност.

Свинската кавърма по механджийски е много вкусна.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: