Edin.bg»Избрани Колекции»Кавърма от Свинско Месо

Овкусете богатата кавърма с черен и червен пипер, сол.
Сипете топла вода и гответе кавърмата с два вида месо 35 мин....

Запържете предварително нарязаното свинско месо в тиган с мазнина....

Налейте половин чаша топла вода, подсолена, и задушавайте на тих огън, докато месото остане само на мазнина....

Свинското месо се нарязва на дребни парчета и се пържи до зачервяване в маста. Когато се позапържи, прибавяме ситно нарязания лук....

Нарежете свинското месо на дребни късчета и го запържете в маста до зачервяване....

Щом това стане, сложете месото и разбъркайте.
Свалете задушеното свинско от котлона.
Свинското със сос е готово!...

Нарежете приготвеното свинско месо от бут на филии, начукайте ги с дървено чукче, посолете ги и ги изпечете до полуготовност на предварително намазана...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка: