edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешко Задушено»Задушено телешко с моркови и дюли

Задушено телешко с моркови и дюли

Задушено телешко с моркови и дюли
22/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене160 мин.
Общо210 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешко бонфиле се обезкостява и нарязва на малки кубчета. Посолява се и се задушава с предварително счукания чесън в сгорещено олио.

Картофите, морковите и дюлите, добре обелени и почистени, се сваряват поотделно. После леко се запържват в сгорещено масло.

Приготвеното задушено телешко се сервира, поръсено със ситно нарязан копър, а отстрани се декорира с останалите продукти.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: