Начин на приготвяне
Измийте месото и го нарежете на малки хапки. Зеленчуците нарежете на лентички. Обелете гъбите и нарежете на филийки. Рендосайте домата и пресовайте чесъна вътре.
Загрейте тиган с 3 - 4 с.л зехтин и изпържете първо гъбите до златисто.
Добавете месото и изпържете също много добре. Сложете останалите зеленчуци и затворете с капака да се задуши за кратко всичко.
Те не трябва да са много меки, затова не ги пържете много. Сложете домата с чесъна, а след няколко минути и соевия сос.
Добавете фидето и пържете, докато промени цвета си. Налейте пилешки бульон и сложете подправките.
Намалете на средна степен и изчакайте да изври водата.
Фидето трябва да остане на сухо. Изключете, затворете с капака и изчакайте 5 минути.
Сервирайте задушено пиле с гъби и моркови в подходящи чинии и добър апетит!