Начин на приготвяне
В маста запържете маринованото и нарязано на парчета дивечово месо, докато побелее от всички страни и омекне.
Отделно запържете леко нарязаната на парчета сланина, добавете обелените скилидки чесън и едро нарязаните лук, моркови и керевиз и задушавайте, докато омекнат.
Сложете месото при задушените зеленчуци, залейте с гореща вода, докато ги покрие и прибавете дафиновите листа, зърната черен пипер и бахар.
Варете месото и зеленчуците на най-ниската степен на котлона и ако е необходимо, доливайте вода.
След около 1, 5 часа добавете целите обелени картофи, обелените и нарязани на парчета дюли, нарязаните домати, виното и солта и варете до готовност на дюлите.
Подходяща гарнитура за ястието е картофено пюре или туршия.