Борш с кисело зеле и телешко месо

04/12/2018
Приготвяне40 мин.
Готвене65 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в олиото до омекване почистеното и нарязано на ивици цвекло заедно с оцета, захарта и малко сол.

Запържете леко нарязаната сланина и добавете към нея почистените и нарязани на дребно моркови, корен магданоз и лук.

След като сланината и зеленчуците омекнат, добавете запеченото предварително брашно, червения пипер, доматеното пюре и водата.

Варете до полуомекване нарязаното и посолено месо.

Прибавете към него картофите, нарязани на кубчета и зелето – на лентички и варете около 15 мин.

Добавете задушените продукти, дафиновия лист и наситнените домати и стръкове магданоз.

Преди да свалите от огъня, подправете борша с оцет, пресован чесън и заквасена сметана.

Задължително опитайте нашето предложение за Борш с кисело зеле и телешко месо!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар