Бърз агнешки кебап

MarianaMariana
Новак
693
1
62
Бърз агнешки кебап
22/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Чудесна гарнитура към този агнешки кебап са пържените картофи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме агнешкото бутче и нарязваме месото на малки парчета. Нарязваме на ситно лука и го задушаваме в мазнината до омекване, след което прибавяме агнешкото месо.

Запържваме до зачервяване и прибавяме брашното. Когато се запържи и брашното, слагаме червения пипер и виното, в което сме размили доматената салца. Слагаме ситно нарязания магданоз и варим за кратко, колкото да се поизпари виното.

Наливаме гореща вода и оставяме кебапа на ври на тих огън около 30 минути.

Малко преди да свалим ястието от огъня, прибавяме киселото мляко, в което сме разбили брашното.

Чудесна гарнитура към това агнешко са пържени картофи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: