Edin.bg»Избрани Колекции»Кебап Върху Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Маминият тас кебап
Поднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Турски адана кебап
Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Класически шиш кебап
Марината не изхвърляме, с нея мажем няколко пъти класическия шиш кебап по време на печене....
Винен кебап на фурна
Нарежете лука на ситно и го запържете в загрятото олио за 1-2 минути. Добавете ситно нарязаните моркови, запържете още за кратко и сложете и месот...
Тас кебап по турски
Оризът ще бъде гарнитура към вкусния тас кебап.
Поднесете тас кебапа по турски и се насладете....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: