Edin.bg»Избрани Колекции»Винен Кебап със Свинско Месо и Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Винен кебап на фурнаНарежете лука на ситно и го запържете в загрятото олио за 1-2 минути. Добавете ситно нарязаните моркови, запържете още за кратко и сложете и месот...
Винен кебап с телешко
Оставя се винения кебап на средна степен на котлона за 2 часа, ако е нужно се добавя още вода. Месото трябва да е крехко и лесно да се къса....
Винен кебап от сърна
Препоръчваме месото на сърната да се маринова в класическа марината за дивеч преди да го използвате за приготвянето на винен кебеп....
Свински винен кебап с печурки
Намалете силата на огъня и варете кебапа до готовност.
Свинският винен кебап с печурки е много вкусен....
Свински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Свински винен тас кебап
Поднесете свинския винен тас кебап по избор с топка ориз или картофено пюре.
Добър апетит!...
Критараки със свинско месо
Загрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата....
Книжен кебап от телешко месо
Това ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета....
Лесна чорба от свинско месо
Свинското месо се нарязва на дребни парчета и се пържи до зачервяване в маста. Когато се позапържи, прибавяме ситно нарязания лук....
Побългарен гулаш от свинско месо
Нарежете свинското месо на дребни късчета и го запържете в маста до зачервяване....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: