Edin.bg»Избрани Колекции»Винен Кебап със Свинско Месо и Ориз
Винен Кебап със Свинско Месо и Ориз

Винен Кебап със Свинско Месо и Ориз

Прегледай всички 12 авторски предложения за винен кебап със свинско месо и ориз в Edin.bg.
Винен кебап на фурнаВинен кебап на фурнаПрехвърлете продуктите в тава, добавете ориза и 1 л топла вода, разбъркайте и печете 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Винен кебап с телешкоВинен кебап с телешко
Виненият кебап се сервира с топка ориз. При сервиране се поръсва с магданоз....
Винен кебап от сърнаВинен кебап от сърна
Поднасяме кебапа с гарнитура от ориз пилаф, картофено пюре или друга по избор....
Свински винен кебап по селскиСвински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Свински винен кебап с печуркиСвински винен кебап с печурки
Намалете силата на огъня и варете кебапа до готовност. Свинският винен кебап с печурки е много вкусен....
Свински винен тас кебапСвински винен тас кебап
Поднесете свинския винен тас кебап по избор с топка ориз или картофено пюре. Добър апетит!...
Критараки със свинско месоКритараки със свинско месо
Загрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата....
Карначета от свинско месоКарначета от свинско месо
Сервирайте карначетата от свинско месо....
Книжен кебап от телешко месоКнижен кебап от телешко месо
Това ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета....
Лесна чорба от свинско месоЛесна чорба от свинско месо
Свинското месо се нарязва на дребни парчета и се пържи до зачервяване в маста. Когато се позапържи, прибавяме ситно нарязания лук....
Побългарен гулаш от свинско месоПобългарен гулаш от свинско месо
Нарежете свинското месо на дребни късчета и го запържете в маста до зачервяване....
Сушено свинско месо с чубрицаСушено свинско месо с чубрица
Сушеното свинско месо с чубрица е много вкусно мезе....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: