Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Кебап с Ориз

След като се свари, овкусяваме ориза с масло.
Поднасяме готовия телешки гулаш с ориз върху основа от ориз.
Да Ви е сладко!...

Оставете ориза да престои така поне 20-25 минути.
Поръсете с червен пипер.
Оризът с телешки дроб е много сполучлив....

Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...

Прибавяте към сместа и ориза, който предварително сте сварили и изплакнали със студена вода....

Поднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....

Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз. Добър апетит!...

Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: