Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Кебап с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Телешки кюфтета
Смесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Класически шиш кебап
Марината не изхвърляме, с нея мажем няколко пъти класическия шиш кебап по време на печене....
Турски адана кебап
Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: