Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешки Кебап с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Агнешки кебап с бекон и зеле на тиган
Прибавете счукания чесън, угасете с виното, оцета и бульона и задушете под капак кебапа около 15 мин. на средна температура....
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Маминият тас кебап
Поднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....
Турски адана кебап
Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Класически шиш кебап
Марината не изхвърляме, с нея мажем няколко пъти класическия шиш кебап по време на печене....
Агнешки чревца печени
Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници.
Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....
Агнешки котлети Дижон
Изрежете излишните тлъстини от агнешките котлети. В купа смесете мащерката и портокаловата кора....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: