Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Агнешки чревца печени

Агнешки чревца печени

MarianeMariane
Новак
6944
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Поднасяме тези агнешки чревца топли в съда, в който сме ги пекли, и задължително със студена бира"

Необходими продукти

  • агнешки чревца - 600 - 700 г
  • сол
  • червенпипер
  • масло - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници.

Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер. Слагаме ги в подходяща тавичка и прибавяме маслото.

Печем чревцата в загрята на 180 градуса фурна без вентилатор, като внимаваме да не се препекат и станат твърди.

Поднасяме ги топли в съда, в който сме ги пекли, и задължително със студена бира.

Рейтинг

2.5
50
41
30
20
11
Дай твоята оценка: