edin.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Телешко Варено»Телешко варено от телешка опашка

Телешко варено от телешка опашка

MarianaMariana
Новак
693
1
61
Телешко варено от телешка опашка
18/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
"Най-хубавото телешко варено става от телешката опашка. Да ви е вкусно!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Телешкото варено става най-хубаво с телешка опашка.

Взимат се 1-2 опашки според препочитанията, заливат се със студена вода и се слагат да кипнат. Добавят се нарязаните моркови, целина, магданозените корени и лукът - нарязан на четвъртинки.

Продуктите се оставят да врат на тих огън най-малко 1 час, след което се добавят и картофите. Когато месото и зеленчуците омекнат, се вадят.

Зарзаватът се нарязва на филийки, а телешките опашки се обезкостяват, месото се нарязва на парченца и всички продукти се връщат обратно в бульона.

Готовото ястие се поднася поръсено със ситно нарязан магданоз и хрян. По желание може да добавите и оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest