Edin.bg»Избрани Колекции»Дроб Сарма без Заливка

Слагаме дроб сармата в подходяща тава, заливаме с киселото мляко, разбито с яйцата и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....

Сипете вода и запечете дроб сармата до готовност.
Пригответе заливката от посочените продукти и накрая сипете върху ястието....

Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване....

Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....

Печете дроб сармата около 50 минути.
Пригответе заливката, извадете тавата от фурната и залейте равномерно....

Дроб-сармата с пилешки дробчета и воденички е много вкусна.
Добър апетит!...

Поднесете вкусната дроб сарма, поръсена с пресен джоджен.
Агнешката дроб-сарма с гъби и лапад е готова....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: