Edin.bg»Избрани Колекции»Дроб Сарма без Заливка
Агнешка дроб сарма със спанак
Слагаме дроб сармата в подходяща тава, заливаме с киселото мляко, разбито с яйцата и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....
Дроб-сарма в було на скара
Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване....
Фалшива дроб сарма от смляно месо
Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....
Дроб-сарма с дреболии и гъби
Печете дроб сармата около 50 минути.
Пригответе заливката, извадете тавата от фурната и залейте равномерно....
Дроб сарма с кайма и гъби
Сипете вода и запечете дроб сармата до готовност.
Пригответе заливката от посочените продукти и накрая сипете върху ястието....
Агнешка дроб-сарма с гъби и лапад
Поднесете вкусната дроб сарма, поръсена с пресен джоджен.
Агнешката дроб-сарма с гъби и лапад е готова....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: