Edin.bg»Избрани Колекции»Дроб Сарма по Самоковски

Слагаме дроб сармата в подходяща тава, заливаме с киселото мляко, разбито с яйцата и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....

Допечете агнешката дроб сарма до готовност.
Дроб-сармата с дреболии и гъби е много вкусна....

Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване....

Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....

Оваляйте в брашното изпечените, обелени и посолени чушки и ги изпържете в маслото.
Наредете готовите пържени чушки в голям тиган, залейте ги с...

Поднесете вкусната дроб сарма, поръсена с пресен джоджен.
Агнешката дроб-сарма с гъби и лапад е готова....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: