Edin.bg»Избрани Колекции»Дроб Сарма по Самоковски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сарма със спанак
Слагаме дроб сармата в подходяща тава, заливаме с киселото мляко, разбито с яйцата и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна....
Дроб-сарма с дреболии и гъби
Допечете агнешката дроб сарма до готовност.
Дроб-сармата с дреболии и гъби е много вкусна....
Дроб-сарма в було на скара
Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване....
Фалшива дроб сарма от смляно месо
Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....
Чушки с прясно мляко по самоковски
Оваляйте в брашното изпечените, обелени и посолени чушки и ги изпържете в маслото.
Наредете готовите пържени чушки в голям тиган, залейте ги с...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: