Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна турска пица с мляно месоЗамесете тесто от посочените продукти. Покрийте го и го оставете на топло, за да втаса.
През това време пригответе плънката. Наситнете чушката...
Ориз с гъби и пилешко месо
Наситнете моркова и лука. Сипете ги директно в тавата за печене и ги задушете в малко мазнина. Когато поомекнат, прибавете нарязаните гъби.
Щом...
Гювеч с месо и задушени зеленчуци
Добавете нарязаните картофи и магданоза, разбъркайте добре. Овкусете с черен пипер и сол, ако е необходимо, сипете и олио....
Подправки за марината за пилешко месо
Смесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....
Сос с пащърнак за печено месо
Пащърнакът се измива, обелва се и се сварява в малко количество подсолена вода.
Нарязва се на кръгчета или на кубчета.
От маслото и брашното се...
Кюфтета от бяло месо на кокошка
Смелете в месомелачка суровото бяло месо, лука, варените картофи и накиснатата суха чушка....
Фалшива дроб сарма от смляно месо
Запържете в олиото брашното, прибавете млякото и бъркайте, докато се получи гъста каша.
Прибавете жълтъците, предварително разбитите на сняг белтъци...
Говеждо месо с плодове по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва заедно със ситно нарязания лук в мазнината.
Посолява се и към него се прибавя дюлята, обелена и...
Рагу от говеждо месо по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън.
Запръжката се поръсва със захар,...
Спаначена яхния с месо и нахут
Сварете джолана в тенджера с вода, колкото да го покрие, и щипка сол. Извадете и оставете да изстине.
Накъсайте месото на малки парчета.
В...
Пълнени чушки с гъби и месо
Разрежете чушките на две по дължина. Почистете семките, посолете и оставете, докато приготвите плънката.
Лука нарежете и задушете в мазнина. Добавете...
Юнашки сач с два вида месо
Минете чесъна през преса и смесете с олио, вода, черен пипер, соев сос.
Овкусете пилешкото и свинското с маринатата и оставете за няколко часа...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: