Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма с два вида месоОбелете и нарежете лука, морковите и чушката. Нарежете свинското и пилешкото филе. Запържете месото в мазнина.
Добавете нарязаните зеленчуци към...
Традиционен славянски гювеч с месо
Нарежете пилешкото месо на дребно и задушете в мазнина. Добавете накълцаните на ситно чушка, лук и морков.
Разбъркайте. След като омекнат, добавете...
Традиционен гъбен сос за месо
Почистете гъбите и ги нарежете на парчета.
Изсипете ги в малка тенджера с 3 ч.ч. гореща леко подсолена вода.
Добавете виното и подправките....
Спагети Болонезе с мляно месо
Нарежете лука и моркова на ситно и ги задушете в тиган с малко мазнина.
Добавете каймата и я разбъркайте.
Овкусете с черен пипер, червен пипер...
Картофена манджа с два вида месо
Почистените картофи и лук режем на по-големи парчета, морковите и праза на колелца, а чесъна и магданоза - на ситно....
Прясна пълнена зелка с телешко месо
Отделно посолявате със сол и черен пипер месото, настъргвате картофите на едро ренде и добавяте магданоза и жълтъците....
Мусака с агнешко месо и спанак
Запържете агнешката кайма в 2 с.л. масло или олио заедно с 2 глави ситно нарязан лук, малко червен пипер и сол. Отделно сварете 1 кг ситно нарязан...
Супа от телешко месо със запръжка
Загряваме маслото и запържваме до почервеняване на телешкото месо, нарязана на ситни късчета. Когато е готово, го вадим и в същото масло запържваме...
Мусака със спанак и телешко месо
Нарежете лука на ситно и го запържете в масло до омекване, добавете почистения спанак, нарязан на дребно, овкусен със сол и черен пипер. Гответе до...
Бифтек от бяло месо на пуйка
Пуешкото филе е доста по-голямо от пилешкото, затова бялото месо на пуйката е достатъчно за направата на 4-5 бифтека.
Месото се нарязва на няколко...
Сос от хрян за печено месо
Настържете корените от хрян на дребно ренде. Смесете го с филията хляб, предварително накисната и добре отцедена.
Добавете захарта, оцета и малко...
Телешко месо с ориз и кашкавал
Нарязваме телешкото месо на еднакви парчета и запържваме в свинска мас до зачервяване. Прибавяме ситно нарязания лук и запържваме за кратко.
Наливаме...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: