Edin.bg»Рецепти»Паста»Спагети Болонезе с мляно месо

Спагети Болонезе с мляно месо

Sophie ZidarovaSophie Zidarova
Новак
221
Спагети Болонезе с мляно месо
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Много вкусни се получават винаги тези Спагети Болонезе - няма къде да сбъркате"

Необходими продукти

  • спагети - 1 пакет (400 г)
  • кайма - 600 г
  • пармезан
  • домати - 600 г от консерва
  • морков - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • зехтин
  • чесън - 2 скилидка
  • черен пипер
  • червен пипер
  • риган
  • къри
  • босилек
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и моркова на ситно и ги задушете в тиган с малко мазнина.

Добавете каймата и я разбъркайте.

Овкусете с черен пипер, червен пипер, босилек, риган и къри.

Изсипете доматите и добавете пресованите скилидки чесън. Оставете сместа на умерена температура.

Сварете спагетите в голяма тенджера. Добавете във водата малко сол и зехтин.

Отцедете ги и ги разпределете в няколко порции.

Залейте ги със соса Болонезе.

Поръсете тази вкусна паста с пармезан и ѝ се насладете.

Спагетите Болонезе с мляно месо са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: