Edin.bg»Избрани Колекции»Ястия с Картофи и Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Картофи и Месо

Ястия с Картофи и Месо

Открий всички 222 избрани предложения за ястия с картофи и месо в Edin.bg.
Картофи, пълнени с месоКартофи, пълнени с месоИзберете картофи с почти еднаква големина и ги издълбайте, така че да се получи кладенче....
Гъста супа с месо, фиде и картофиГъста супа с месо, фиде и картофи
Гъстата супа с месо, фиде и картофи е много вкусна....
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъбиКартофи, пълнени с пилешко месо и гъби
Тези пълнени картофи са чудесни за предястие или мезе за бира....
Гювечета без месоГювечета без месо
Смесете сварените картофи с натрошеното сирене и праза. Поръсете с чубрица и сипете сместа в гювечето....
Такос без месоТакос без месо
Наситнете лука и го запържете в загрятото олио. Овкусете с подправките и разбъркайте, за да си пуснат аромата. Намачкайте отцедения от консервата...
Солянка с месоСолянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон. След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте...
Гъбена яхния без месоГъбена яхния без месо
Загрейте маслото и запържете маслото. Сипете малко вода, кипнете и свалете от огъня. Загрейте олиото в тенджера и запържете до златисто почистените...
Диетичен ориз без месоДиетичен ориз без месо
Наситнете лука. Загрейте олиото с маслото в подходящ съд и задушете лука за няколко минути, като добавите и малко вода. Когато лукът омекне...
Пълнени гъби без месоПълнени гъби без месо
Почистете гъбите от пънчетата и ги обелете. Във всяка гъбка сложете парче масло и ги поръсете с хималайска сол. Загрейте фурната и запечете...
Картофена салата без месоКартофена салата без месо
Сварете морковите и картофа. Отцедете и ги нарежете на кубченца. Печените чушки нарежете на ленти....
Крем супа без месоКрем супа без месо
Обелете и нарежете картофите, моркова и лука. Сипете ги в тенджера и ги залейте с вода (2-3 пръста над тях)....
Диетична салата без месоДиетична салата без месо
Бланширайте броколите за 3 минути във вряща подсолена вода и ги отцедете. Залейте ги веднага със студена вода, за да се запазят свежо зелени. Накъсайте...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: