Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешко месо по бохемскиСипете нарязаните на кубчета измити и обелени картофи, налейте още малко гореща вода и варете, докато течността намалее наполовина....
Германски сос за месо
Към готовия светъл месен сос, известен още като сос Велуте се прибавят един по един жълтъците и прясното масло.
Сосът се разбърква добре и се...
Брускети с пилешко месо
Филийките хляб се препичат на фурна, след което се намазват с маслото, разбъркано с горчицата.
Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана...
Перфектната пица без месо
Сложете захарта и сухата мая в леко затоплена вода и ги оставете настрана, за да шупне маята.
Пресейте брашното и добавете към него зехтина, солта...
Курбан от шилешко месо
Нарежете на хапки шилешкото.
Сложете месото в тенджера под налягане. Добавете нарязания на 4 парчета лук, зърната черен пипер и едро нарязания...
Пълнени гъби без месо
Почистете гъбите от пънчетата и ги обелете.
Във всяка гъбка сложете парче масло и ги поръсете с хималайска сол.
Загрейте фурната и запечете...
Картофена салата без месо
Сварете морковите и картофа. Отцедете и ги нарежете на кубченца.
Печените чушки нарежете на ленти....
Крем супа без месо
Обелете и нарежете картофите, моркова и лука. Сипете ги в тенджера и ги залейте с вода (2-3 пръста над тях)....
Диетична салата без месо
Бланширайте броколите за 3 минути във вряща подсолена вода и ги отцедете. Залейте ги веднага със студена вода, за да се запазят свежо зелени.
Накъсайте...
Гъбена яхния без месо
Загрейте маслото и запържете маслото. Сипете малко вода, кипнете и свалете от огъня.
Загрейте олиото в тенджера и запържете до златисто почистените...
Карначета от свинско месо
Свинското месо и сланината смелете заедно с подправките, да се овкуси добре.
Напълнете в черва.
Изпечете карначетата на скара заедно с люти...
Зимни гювечета без месо
Нарежете картофите и лука, морковите - на полумесец. Сипете при ориза, добавете и киселото зеле. Овкусете с подправките.
Разбъркайте на ръка....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: